Imorgon åker vi hem

2 12 2010

Jag sitter redan i sängen. Hade varit trevligt att sitta uppe med mammorna å prata men jag var för trött. Medan Zebastian bastade med de övriga papporna så nattade jag töserna. Satt i sängen å läste för dom. Både Zimåne å Zaphir var ju inte ett dugg trötta så dom pratade för fulla muggar. Allt för att överrösta mig.

Så vad gjorde vi igår å idag? Igår, onsdag va de full rulle med föreläsningar om kommunikation, ögon å syn samt munhälsa. Jag funderade lite på det här med kommunikationen. Tänkte att jag skulle sätta upp bilder på alla nära hemma så Zaphir få se dem dagligen. Kuratorn å sjukgymnasten skulle se om vi skulle få bli kopplade till en logoped då vi kan börja med något sorts tal å sådant. Vi pratade oxå om syskonrollen å jag tänkte jag skulle köpa några böcker då det som tog upp oroade mig lite. Tänkte köpa boken Litet syskon av Christina Renlund samt Ensam på insidan av Ann-Marie Alwin. Just det här med syskon rollen berörde mig rejält.

När man pratat om saker inser man ett behov. Jag skulle gärna vilja ha många av de här sakerna på ett å samma ställen å inte utspridda. De jag oxå har insett är att de är många som har fajtas å fajtas än idag om saker som vi anser är så självklara men åter igen, saker är inte det å det är så ledsamt att höra vad andra har fått stå ut med.

I morgon skall vi få träffa folk från försäkringskassan å stackars dom…haha… Ja dom lär inte få de lätt då alla har en hel del att säga dem.

Idag va de mycket psykologi prat å de går jag inte så mycket in på som ni kanske förstår. Sen blev de sång med alla och de var kul.

Den här veckan har verkligen givit mycket. Dessa underbara familjer å deras otroligt söta töser. Jag hoppa verkligen att vi alla håller kontakten å hittar ett sätt som fungerar för oss alla.

Nä nu håller jag på att somna. Vi hörs säkert i morgon…Då bär våran resa hemåt till ön igen. Natti natt

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: