Sitter i bilen

3 12 2010

Just nu sitter vi i bilen påväg hem till Gotland. Vår vecka har varit helt fantastisk. Nu har man med sig ett bagage fullt med ny information, nya kompisar å nya tankar å funderingar. Alla kommer vi från olika ställen med många olika erfarenheter.

Idag hade vi föreläsning från försäkringskassan och vad kom vi fram till där? Jo att vi kunde få kontaktdagar. Åter igen har vi det där med att veta vad vi har rätt till. Varför måste man konstant kämpa? Kämpa för ens rättigheter. Det var en som sa ”vad bittra vi låter” och de stämmer. De flesta utav oss är bittra (på systemet) för vi har stött på fel personer å fått fel bemötande. Inte undra på att man tröttnar eller klagar.

De sista vi gjorde idag var att ta ett gruppfoto. Alla blev riktigt fina.

Jag skall försöka sammanställa den info jag har fått å lägga in länkar för en sak insåg jag och det är att allt är utspritt å hitta allt är ju ibland mer tur än skicklighet.

Vi pratade också om något sorts forum. En hemsida där vi kan samlas. Trots allt så är vi ändå 24 Aicadi barn och dess familjer. Vore kul att ha alla samlade å de var fler som höll med så jag får kolla upp det där. Vore kul att ha de å ett bra domän.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: